Εταρία

Εταιρία
Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

Η Workforce Design είναι μία εταιρία με ηγετική παρουσία στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας επίπλων γραφείου, διαχωριστικών και καθισμάτων, με προϊόντα τα οποία απευθύνονται στον διευθυντικό καθώς επίσης και στον υπαλληλικό τομέα, παρέχοντας καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις.

Η εμπορική στρατηγική της εταιρίας βασίζεται στα εξής κριτήρια:

υψηλή ποιότητα + καινοτόμος σχεδιασμός + πελατοκεντρική εξυπηρέτηση + ανταγωνιστικές τιμές.

Αυτή η στρατηγική καθόρισε και την συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας τόσο στην εσωτερική όσο και στην διεθνή αγορά, κατά την διάρκεια των 60 ετών παρουσίας της εταιρίας αποκλειστικά ενασχολούμενη στον κλάδο των επίπλων γραφείου.

Παραγωγή

Παραγωγή

Η εταιρία σήμερα διαθέτει σε ιδιόκτητη έκταση 20.000 m ²,
με δύο πλήρως αυτοματοποιημένες σειρές παραγωγής σύμφωνα με τον τελευταίο σε τεχνολογία μηχανολογικό εξοπλισμό, με σύγχρονους χώρους αποθήκευσης και φορτώσεων.

Πιστοποιημένη κατά ISO εξασφαλίζει ένα σύστημα ποιότητας στις διαδικασίες που αφορούν τον σχεδιασμό, την παραγωγή, τον προγραμματισμό την τιμολόγηση και την διανομή των προϊόντων.

Υλικά

Η κατασκευή των επίπλων της εταιρίας περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας υλικά όπως: Μελαμίνες διαφόρων χρωμάτων ποιότητας Ε1 και σε ειδικές περιπτώσεις ποιότητας Ε0, MDF επενδυμένα με καπλαμά υψηλής ποιότητας είτε βαμμένα με λάκκα διαφόρων χρωμάτων, μασίφ ξύλα διαφόρων ειδών βαμμένα με λούστρο για την καλύτερη εμφάνιση και προστασία του επίπλου.

Εκτός από ξύλα και προϊόντα ξύλου χρησιμοποιούνται και διάφορα μέταλλα όπως αλουμίνιο και σίδηρο βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή ή επιχρωμιωμένα.Τα υψηλής ποιότητας δέρματα, υφάσματα και δερματίνες τονίζουν την ποιότητα σε καθίσματα, καθιστικά και γραφεία.Ο συνδυασμός κρυστάλλου με διάφορα υλικά επηρεάζει θετικά την αισθητική των επίπλων.Οπως και η συνεργασία με μεγάλους Ιταλικούς οίκους προσφέρει την ευρωπαική αισθητική και όλες τις νέες τάσης του σχεδίασμου. 
 
Leontaridis.gr

Το εμπορικό τμήμα ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική, με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη, με συνεχή εξυπηρέτηση και διάθεση πλειάδας προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες του, καθώς επίσης και δωρεάν παροχή συμβουλών από εξειδικευμένο προσωπικό για την κατανομή και την οργάνωση των αναγκών επίπλωσης του χώρου εργασίας από το εξειδικευμένο για το σκοπό αυτό προσωπικό.

Leontaridis.gr

Το στυλ, η ποιότητα, το service και η τιμή είναι τα βασικά στοιχεία μίας πορείας που ακολουθεί η εταιρία από τη γενέσει της, στοχεύοντας στην εξατομίκευση κάθε αιτήματος του πελάτη με απώτερο σκοπό την ορθή κάλυψη των αναγκών του.

Για 60 χρόνια η εμπιστοσύνη των πελατών εξελίσσει την εταιρία Workforce Design by Leontaridis,προσφέροντας έτσι ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα.